Klik hier voor de turnkalender 2017-2018

sport1

Proficiat aan al onze kinderen!

Onze school is verkozen tot fair play school door de Stichting Vlaamse Schoolsport.

Ieder jaar neemt onze school tijdens de schooluren deel aan allerlei sportactiviteiten die door de Stichting Vlaamse Schoolsport georganiseerd worden. Ook kan je tijdens het schooljaar op woensdag vrijwillig deelnemen aan activiteiten van SVS. Jullie doen daar goed aan mee en zorgen voor fijne supporters (broers, zussen, (groot)ouders vrienden, …). Omdat de Stichting Vlaamse Schoolsport vindt dat onze school als voorbeeldschool kan fungeren hebben ze ons als één van de 13 scholen verkozen die het fair play gedachtengoed hoog in het vaandel dragen.

Dus, nogmaals proficiat aan jullie, onze lieve kinderen! Wij zijn fier op jullie!